OLV Informatie mail

Beste OLV’ers,

Met deze mail wil het nieuwe bestuur jullie op de hoogte brengen van een aantal zaken:

* Het nieuwe bestuur
* BBUTK
* Evenement
* DIOK info mail
* Domein olv-diok.nl
* Leden lijst
* Gesprek DIOK bestuur
* Email list
* Contributie
* Donateurs

Waarschijnlijk denk je nu: “Nieuw OLV bestuur, hoezo?”. Sinds Maart heeft het vorige OLV-bestuur het stokje door gegeven. Het nieuwe OLV-bestuur zal bestaan uit de volgende personen:
– Voorzitter: Rob Lensen (voorzitter@olv-diok.nl)
– Secretaris: Arno Faassen (secretaris@olv-diok.nl)
– Penningmeester: Gert Brendel (penningmeester@olv-diok.nl)
Het hele bestuur is te bereiken via: bestuur@olv-diok.nl
Een groot aantal van de OLV-ers zal ons wel kennen, echter voor degene die zoiets hebben “huh wie”, binnenkort een korte introductie van ons.

Als eerste willen wij het vorige bestuur Martijn, Wendy en Edwin bedanken voor hun inzet voor de OLV. Wij hopen dat jullie nog lang lid zijn van de OLV (voor altijd namelijk!).

Verder met de info:

* BBUTK *
17 & 18 Juni in het Sportcentrum op de UT! Wij verwachten veel OLV-ers op dit toernooi. Er zal ongetwijfeld weer een veteranenklasse zijn. Meer informatie over het BBUTK vind je op www.diok.nl. Overigens: als je meedoet, houd er dan rekening meer dat op vrijdag de 16e het Nederlands elftal voetbalt tegen de Ivorianen (18u). Dus allemaal de middag vrij nemen en komen kijken in het Sportcentrum!!!

* Evenement in Oktober of November *
Er zijn al heel wat ideeen voor een evenement in Oktober of November, hierover volgt binnekort meer info.

* DIOK info mail *
Om de OLV wat meer te betrekken bij DIOK zullen wij de maandelijkse infomail van DIOK aan jullie doorsturen.

Het nieuwe bestuur heeft ondertussen al een aantal acties ondernomen, hieronder een (korte) beschrijving:

* De domeinnaam olv-diok.nl geregistreerd *
Aangezien wij van mening zijn dat de OLV een website nodig heeft, hebben wij een domein geregistreerd en een website opgezet. Je kunt het voorlopige resutltaat bekijken op: http://www.olv-diok.nl
Binnenkort krijg je op dit adres een mailtje met je inlognaam en passwoord, zodat je op de site kunt inloggen. Op het moment dat je ingelogd bent heb je o.a de mogelijkheid om de ledenlijst te bekijken.

* Leden lijsten samengevoegd *
Er waren verschillende ledenlijsten in omloop; deze lijsten hebben wij samengevoegd en netjes in een database gezet. Hiermee hopen we dat de ledenlijst nu altijd up to date is.

* Gesprek gehad met het huidige DIOK bestuur *
In een gesprek met het huidige bestuur hebben we gesproken over de communicatie tussen de OLV en DIOK. Daarnaast hebben we gesproken over de combinatie DIOK-donateur en OLV-lid. Ook is er kort gesproken over het aanstaande afscheid van Jan Timp.

* Email list opgezet *
Nu we toch een mooie domein naam hebben is de stap naar een goede email list maar een kleine. Als je deze mail ontvangt zit je met dit adres op de list. Alleen leden welke op de list geabonneerd zijn kunnen mail naar de list versturen.
Een mail naar: list@olv-diok.nl is voldoende om een mail naar alle leden te sturen. Wil je niet op deze lijst, dan kun je je als volgt afmelden:
– Stuur een mail naar secretaris@olv-diok.nl met de mededeling dat je niet meer op de list wilt.
– Of stuur een mail naar list-unsubscribe@olv-diok.nl en de rest gaat vanzelf.

* Contributie en de OLV *
Afgelopen jaren is er geen contributie geint, dit willen weer gaan oppakken, echter op een andere manier. De vrijwillige contributie voor de OLV bedraagt 5,- euro per jaar met de uitzondering dat donateurs van DIOK gratis lid zijn.

* Donateurs *
De donateursbrief van DIOK vind je in de bijlage! De donateurs van DIOK zijn automatisch lid van de OLV. Dus allemaal doen!!!

Een hoop info, maar we hopen dat iedereen de OLV weer gaat zien als een leuke aanvulling. Zijn er nog vragen en/of opmerkingen schroom niet om contact op te nemen met het bestuur (bestuur@olv-diok.nl)

Met vriendelijke groet,
Arno, Gert en Rob

Trackback URI | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

For spam filtering purposes, please copy the number 1384 to the field below: